مشاوره حقوقی رایگان - ناسازگاری شوهرم

سلام ببخشید الان 16 سال که ازدواج کردم و طی این چند سال خیلی از شوهرم به هر بهانه کتک خوردم ولی به خاطر دخترام کنار اومدم الان یک ماه که بهانه طلاق رو میگیره اگه بخواد دادخواست طلاق بده قانون بچه هامو بهش میده دو دختر 13 و 9 ساله دارم ایا حق حقوقی در این خانه ندارم بعد شوهرم زیاد دست بزن داره وخیلی هم خسیس به خاطر همین همیشه به مشکل بر میخوریم ممنون میشم اگه راهنماییم کنید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دختراتون خودشون می توانند تصمیم بگیرند که به چه کسی زندگی کنند.
مهریه و سایر حقوق مالی خود را نیز می توانید مطالبه کنید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله حضانت فرزند تا هفت سالگی با مادر است برای راهنمایی بیشتر تماس بگیرید نیاز به بررسی دارد...

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام در صورت درخواست طلاق توسط زوج ، بعد از صدور حکم گواهی عدم امکان سازش ، برای اجرای صیغه طلاق ، زوج باید ابتدا تمام حق و حقوق قانونی زوجه را پرداخت نماید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
دختران شما مختار هستند که نزد هر یک از والدین که می خواهند بمانند .

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام دختران شما چون به سن بلوغ رسیده اند حق انتخاب دارند

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

مهریه و سایر حقوق مالی خود را نیز می توانید مطالبه کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دختراتون خودشون می توانند تصمیم بگیرند که به چه کسی زندگی کنند.
مهریه و سایر حقوق مالی خود را نیز می توانید مطالبه کنید.