مشاوره حقوقی رایگان - کسر از امار چیست

با سلام
شخصی 6 اتهام به من زده که در مرحله دادیار 3 اتهام منع تعقیب خورد و 3 اتهام دیگر چون هیچ دفاع نکردم رفت برای شعب دادگاه.
قاضی دادگاه گفت تحقیقات ناقصه و دلیل واسه صدور حکم نمیبینم . مجدد پرونده به دادیار ارجاع داد. بعد گذشت 1 ماه.شاکی ن دلیل موجه اورد ن شاهد اورد . الان در سایت عدلیران .قسمت روند پرونده نسبت به اتهامات فلان و فلان با شماره فلان کسر از امار .پرونده مختومه اعلام شد.
خواستم بدونم معنی کسر از امار و پرونده مختومه شد چیه؟ نتیجش چیه؟ نیاز هست حضوری برم پیش دادیار؟

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

پرونده ای که در یک شعبه مختومه میشود از آمار پرونده های مطروحه در شعبه کسر میشود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
پرونده بعد از صدور حکم یا قرار کسر از آمار میشه و مختومه می شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

یعنی رای صادر شده و اگر مهلت اعتراض دارید میتوانید لایحه ارسال کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام احتمالا پرونده مجددا به دادگاه ارجاع شده

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام پیشنهاد می شود حضوری پیگیری کنید یا وکیل بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

پرونده با صدور قرار یا حکم در آن مرحله از آمار کسر می گردد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
احتمالا دادیار تحقیقات را تکمیل کرده و پرونده را به دادگاه فرستاده . در هر حال می توانید حضوری پیگیری نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

نسبت به اتهام های اعلام شده پرونده مختومه شده و منع تعقیب