مشاوره حقوقی رایگان - شکایت به پزشکی قانونی

سلام خسته نباشید اینجانب دو فرزند دختر دارم که دوقلو می باشند یکی از انها از بدو تولد به علت کوتاهی پزشکان و اصرار بر زایمان طبیعی اکسیژن به مغز بچه نرسید و مبتلا به فلج مغزی شد هم اکنون فرزند من یازده ساله است ایا می توانم بابت کوتاهی پزشک به پزشکی قانونی مراجعه کنم

پاسخ ها :

هادي  مشهدي كاظمي

جناب آقای هادي مشهدي كاظمي :

سلام، بله میتوانید، مخصوصا اگر تازه متوجه قصور پزشک و ارتباط مریضی فرزندتون با قصور پزشک شدید.

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
در صورتیکه بتوانید دلایل کافی ارایه دهید یا کمیسیون پزشکی این قصور را تایید نماید میتوانید نتیجه بگیرید