مشاوره حقوقی رایگان - اعتبار مبایعه نامه قرض وجه

با سلام
مبایعه نامه با عنوان زیر و در مورد قرض نوشته شده میخواستم بپرسم که اعتبار آن کافی هست؟
بنده آقای (با مشخصات کامل) در تاریخ مشخص در صحت و سلامت کامل مبلغی مشخص قرض نموده و اعلام مینمایم که باید بی قید و شرط تا تاریخ (مشخص) به آقای _ پرداخت نمایم و رسید دریافت نمایم و در صورت تاخیر و دیرکرد باید به به ازای هر روز مبلغ را نیز پرداخت نمایم.
و سوال دوم آنکه اگر تنها امضای و انگشت دو نفر پای ورقه باشد و شاهد نباشد باز هم اعتبار دارد یا خیر؟ سپاس

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در هر صورت شما برای اثبات ادعا باید دلیل داشته باشید.

حبیب جوادی اصل

جناب آقای حبیب جوادی اصل :

سلام
اصولا این برگه با قید امضا و اثر انگشت طرفین معتبر است ولی توصیه می شود متن نیز توسط و با خط قرض گیرنده باشد.امضای شهود الزامی نیست .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اصل‌ بر صحت عقود است و آنچه نگاشته شده است مدعی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

مبایعه با قرض دو قرارداد متفاوت هستند.
برخی دادگاه ها جریمه دیرکرد را ربا تلقی می کنند.

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

بله معتبر است مگر جعلی بودن امضا ثابت شود

جمیله  ستایش نهاد

سرکار خانم جمیله  ستایش نهاد :

ذیل متن امضا و اثر انگشت اخذ شود و ضمنا بهتر است متن توسط قرض کیرنده نوشته شود.(ضمنا مبایعنامه عقدی متفاوت از قرض می باشد)

الهه حسینی

الهه حسینی :

سلام
بله اعتبار دارد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اصل بر صحت معاملات است .وبار اثبات ادعا برعهده مدعی است.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام
اصل بر صحیح بودن معامله هاست مگه خلاف آن یا جعلی بودن امضا را اثبات نمایید ضمن بررسی مندرجات و امضا طبق ماده 10 قانون مدنی قرارداد فی مابین اشخاص لازم الاجراست

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله این برگه بهتر است توسط قرض گیرنده نوشته و امضا شود و دو نفر از نزدیکان او هم شهادت دهند

زهراسالاری پور

سرکار خانم زهراسالاری پور :

سلام واحترام،بله معتبر است ومیتوانید مطالبه وجه نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله متن بعنوان اقرار به دریافت وجه معتبر است