مشاوره حقوقی رایگان - مواجهه حضوری

باسلام
در یک پرونده کیفری مبنی بر ادم ربایی.افترا.اخاذی.مزاحمت داداگاه بعد چن ماه تحقیقات جلسه مواجهه ی حضوری برگزار کرد
در جلسه . اول تک به تک از نفرات که یکی هم دختر 13 ساله بود بازجویی کرد بعد کلیه نفرات را جمع کرد و باهم بحث کردیم
در اظهارات متهمان تناقضات فراوانی وجود داشت که قاضی تک ب تک بیان کرد . حدودا بین 5 نفر متهم 20 تناقض وجود داشت
حال سوال اینکه این تناقضات باعث میشود که محکوم شوند یا خیر ؟

پاسخ ها :

مواجهه حضوری