مشاوره حقوقی رایگان - مفقودی مدارک در شهرداری

با سلام بنده ی زمین قولنامه ای دارم که داخل محدوده شهر قرار گرفته از جهاد و راه شهرسازی نامه گرفتم شش سال هست دنبال اخذ پروانه هستم که شهرداری هر بار بهانه های زمین زراعی است و مسکونی نیست و... میگوید که در حالی که ملک مجاور بند ساختمان سه طبقه می سازند مشکل اصلی بنده این است که اسناد خود را به خود شهردار دادم که اصل قولنامه و مدارکم هست گم شده وبنده بعد از یک سال رفت و امد به شهرداری شکایت کردم اسنادی در دسترس ندارم و مفقود شده است ضمنا شهردار طی نامه ای که بنده به حراست شهرداری نوشتم و حراست پیگیری نمود و شهردار فرمود بصورت شفاهی در دست رییس املاک است رییس املاک هم زیر نامه حراست مکتوب کرده شهردار به من داده و در کمیته مطرح کرده موافقت در خصوص اخذ پروانه نشده اقرار نموده که اسناد پیش بنده بود و حالا نمیدانم و پاسخ قانع کننده به من رو نداره به نظر شما من چیکار کنم دادگاه به من چه حکمی میده اونا که اعضای شهرداری اند طرف اونارو میگیره ؟ ضمنا تکلیف قولنامه های من چی میشه

پاسخ ها :

محمود  سالاركريمي

محمود سالاركريمي :

استان :

سلام دوست گرانقدر.با گم شدن اصول مدارک شما در شهرداری اقدامات قانونی زیر را انجام دهید.1.مراجعه به شورای حل اختلاف یا دادسرا و گرفتن گواهی مفقودی2.طرح دعوی اثبات مالکیت و تنظیم سند رسمی.3.در هر صورت قبل از هر اقدامی با وکیل دادگستری در شهر محل زندگی خود مشورت نمایید

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام دادگاه بصرف طرف قراردادن شهردار حق شما سلب نخواهد نمود وبه منظور حل مشکل اصل قولنامه توصیه می گردد در صورت وجود نسخه ثانی قولنامه را از بنگاه یا فروشنده دریافت وبرابر اصل نمائید واقدامات لازم را انجام دهید . موفق باشید