مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام
من محکوم به پرداخت سکه شدم
توی دفترچه عقد نوشته سکه تمام بهار آزادی و چیزی به نام طرح قدیم و جدید ثبت نشده ولی دادگاه منو به پرداخت سکه تمام بهار ازادی طرح جدید محکوم کرده ایا میتونم اعتراض کنم که الزامی روی طرح قدیم و جدید نباشد؟

میتونم به قاضی بگم براساس ماده279مدنی وقتی تعهدی کلی هست نمیتوان متعهدرو مجبور به خرید نوع گرانتر کرد؟

پاسخ ها :

هادي  مشهدي كاظمي

جناب آقای هادي مشهدي كاظمي :

سلام، بنده تا بحال ندیدم در رای دادگاه نوع قدیم و جدید تعیین کنند. اگر هنوز مهلت اعتراض دارید درخواست تجدیدنظرخواهی کنید.