مشاوره حقوقی رایگان - تنظیم سند خودرو

سلام ، من سال 99 از امتیاز یه آقا در فروش فوق العاده استفاده کردم و مبلغی بابت امتیازش بهش پرداخت کردم بعد ازش یه وکالت بدون تاریخ گرفتم ولی قولنامه بین ما تنظیم نشد بعد از یکسال برای بنام زدن ایشون زد زیرش و مبلغ 100 میلیون از من طلب کردن که کار ما به دادگاه کشید و ایشون درخواست فک پلاک کردن من با توجه به توضیحاتی که به قاضی دادم و وکالتی که داشتم تونستم امسال ماشین و بنام بزنم چون برگه سبز جزو سند اصلی حساب میشه من دیگه دنبال سند کمپانی نرفتم و ایشونم سر این با من لج کردن ولی تونستم المثنی سند و بگیرم الان اگر بخوام سند کمپانی هم بنام خودم بزنم میتونم بابت عدم حضورش ازش شکایت کنم ؟ یا برای حضورش باید بهش مبلغی پرداخت کنم ؟

پاسخ ها :

شاهرخ صحرائی

جناب آقای شاهرخ صحرائی :

در دادگاه طرف مقابل شما باید اثبات کنه که مستحق دریافت وجه یا پول هست و اینطور نیست که بابت الزام به تنظیم پولی پرداخت کنید مگر اینکه ثابت بشه بدهکار بودید ،