مشاوره حقوقی رایگان - حکم جلب

سلام. بنده جلب فردی را که سفته از وی را داشته ام را گرفته ام. طرف شکایت هرچه حساب داشته خالی کرده و سندی به اسم خودش ندارد. حال آدرس دقیقی نیز از وی ندارم. حکم جلب طرف با محکومیت حضوری از دادگاه دارم. میخواستم ببینم الان که طرف را نمیتوانم پیدا کنم با این حکم چگونه میتوانم وی را تحت فشار بگذارم، آیا شماره بیمه طرف، یارانه و گواهی نامه رانندگی طرف قابل ساقط شدن دارند؟ اگر شماره فرد و شماره دوستان وی را به نیروی انتظامی دهم میتوانند کاری بکنند و تحت ردیابی و پیگیری قرار دهند؟ با تشکر

پاسخ ها :

هادي  مشهدي كاظمي

جناب آقای هادي مشهدي كاظمي :

سلام، متاسفانه با شماره بیمه و گواهینامه هیچ کاری نمیتوانید انجام دهید مگر انکه خودروی ایشان را توقیف کنید