مشاوره حقوقی رایگان - سوال در مورد دادگاه تعدیل اقساط مهریه

با سلام و خسته نباشید خدمت وکلای عزیز سوالی داشتم من همسرم رو طلاق دادم 2 بچه من حضانت رو بمن دادن اعسارم پذیرفته شد اما 10 سکه پیش و هر چهار ماه یک سکه که خیلی بالاست و در توانم نیست در نتیجه کپی اجاره خونه منزلم و قرارداد من با خبرگزاری که خبرنگار آن هستم که در ان حقوقم قید شده را بهمراه فرم استشهاد 4 نفر ارسال کردم امروز ابلاغ اومد برای مهرماه تعیین وقت دادگاه تعدیل اقساط زدن. منتهی آیا در ابلاغ نباید قید میکردن همراه با 4 نفر شهود باید برم؟ چون فقط نوشتن جلسه رسیدگی برای ذی نفع و مرتبطین اما اشاره ای به بردن شهود نکردن چرا؟ و آیا جلب نمیشم تا روز دادگاه تعدیل اقساط؟

پاسخ ها :

یعقوب زیرک قولنجي

یعقوب زیرک قولنجي :

استان :

بعضا اشتباه میشه و در اخطاریه موضوع لزوم حاضر نمودن شهود قید نمیشه ولی شما شهودتان را ببرید در هر حال جلب شما هم در حال حاضر منتفی نیست