مشاوره حقوقی رایگان - اعصاب و روان همسر

سلام و خسته نباشید سوالم اینه که من 11 سال پیش با پسر عمم ازدواج کردم که قبلا ازدواج کرده و طلاق گرفته بود ایشون پرونده اعصاب و روان پیش دکتر مغز و اعصاب داشتن ولی به ما نگفتن که من بعد از یک سال یه دفعه که حالش بد شد و خانوادش بردنش پیش دکترش فهمیدم پرونده داشته که قبل از ازدواج نگفتن الان بعد از 11 سال به خاطر روانی بودن ایشون و دخالت های بیش از حد خانوادش میخوام جدا بشم الان میخوام بدونم چطور میتونم پرونده اعصاب وروانش تو دادگاه رو کنم
البته ایشون دو سال مرخصی پزشکی قبل از ازدواج داشتن که هر وقت من میپرسیدم میگفتن به خاطر زخم بستری که داشته

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

درخواست جلب نظر پزشکی قانونی می توانید بدهید و همچنین می توانید به پرونده ایشان نزد پزشک متخصص اشاره نمایید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول دادخواست مهریه بده اگر ندادند دادخواست طلاق بده به استناد عسر و حرج ناشی از بیماری روانی زوج.
مدارک مربوطه را هم از بیمارستان بگیرید اگر ندادند از دادگاه بخواهید که استعلام بگیرد از ابیمارستان.