مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ناعادلانه ارث و درخواست شکایت از برادر

با درود و خداقوت..حدود 25سال پیش یعنی پنج سال قبل از فوت پدر،قطعه زمینی به برادر بزرگم به صورت شفاهی و لفضی پدرم داده بود و برادرم روی این زمین کار میکرد بعد از فوت پدر ایشون مدعی شدن که این زمین را پدر به بنده فروخته و یک قولنامه نیز بصورت جعلی تهیه و تنظیم کرد ما نیز بخاطر اینکه احترامات ازبین نرود اقدامی علیه این موضوع نکردیم تا اینکه موقع تقسیم بقیه ارثیه،ایشان درخواست سهم الارث کردند،با علم براینکه بقیه وراث خبر دارند که زمینی از جانب پدر به احدی داده ویا فروخته نشده،ولی ایشون با توهم اینکه واقعا زمین را پدر در زمان قید حیات به ایشان فروخته،برای گرفتن سهم الارث از الباقی میراث پافشاری می‌کنند..سوال بنده اینه که آیا من ویا هریک از وراث میتوانیم از ایشان جهت این عمل شکایت کنیم ویا اینکه ما نیز از زمینی که تحت تصرفش هست ادعای مالکیت بکنیم یا خیر...ممنونم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانید تقاضای ابطال تقسیم نامه و تقسیم ما ترک بر اساس گواهی انحصار وراثت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر تقسیم اشتباه باشد می توانید دادخواست ابطال تقسیم نامه بدهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام تقاضای تقسیم همه اموال کنید تا اصالت قولنامه توسط کارشناس بررسی شود