مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ آپارتمان با دو درب بزرگ جهت تردد خودرو

بنده مالک یک واحد از آپارتمانی با هفت واحد می باشم
پارکینگ این آپارتمان شامل هفت پارکینگ مجزا بوده که مشخصات آن در سند هر واحد درج گردیده البته با افزودن جمله، با حفظ حق تردد برای دیگران
این پارکینگ دارای دو درب بزرگ ماشین رو می باشد که یکی از آنها دقیقا پشت پارکینگ بنده واقع است ولی جلوی درب دیگر هیچ پارکینگی منظور نشده و کاملا آزاد است
آیا اکنون همسایگان با استناد به جمله با حفظ حق تردد برای دیگران می توانند این ادعا را داشته باشند که پارکینگ بنده مزاحم بوده و ترجیح می دهند از درب پشت این پارکینگ تردد نمایند و دایما خودرو بنده را مجبور به خروج از پارکینگ کنند
لازم به ذکر است که با مالک قبلی وحتی در طی پنج سالی که بنده ساکن این واحد بوده ام همچون موضوعی طرح نشده بود

پاسخ ها :

پارکینگ آپارتمان پارکینگ