مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سند ماشین

پنج سال قبل ماشینی خریدم رفتم تعویض پلاک، پلاک بنام خودم زدم اما سند دفترخانه نتونستم بزنم به دلیل اینکه سند بنام کسی دیگر بود شکایت کردم در شورای حل اختلاف از دو صاحب قبلی آدرسی نداشتم روزنامه کردم با گذشت زمان شورای رای به نفع من صادر نکرد با توجه به آنکه من شاکی ام نداشته ام. الان من چه کار کنم صاحب اولی دوم. بنگاه از آن مکان رفته اند جواب دادگاه این بوده دور از ادب شما تازه تعویض پلاک کرده اید دور از ادب است که شکایت کردید در صورتی که مشکل ما نمیتونیم در دفترخانه سند بزنیم چون که سند چند دست تعویض پلاک شده

پاسخ ها :

یک وکیل

باید رای شورا مطالعه شود تا دلایل عدم صدور رای به نفع شما مشخص گردد. اما رویه به اینصورت است که حضرتعالی باید به طرفیت فروشنده و مالک اصلی دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی را تنظیم و تقدیم دادگاه نمایید و علی الاصول شورا رای خواهد داد مگر اینکه در دادخواست شما شرایط شکلی تنظیم رعایت نشده یا مدارک شما کامل نبوده

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

دادخواست الزام به تنظیم سند به طررفیت فروشنده تقدیم دارید چراکه وظیفه شما یاتن فروشندگان دست دوم و سوم نیست.