مشاوره حقوقی رایگان - اجرت المثل ایام تصرف

با سلام و عرض احترام
یک ملکی در سال 1385 فروش مال غیر شده که شخص مجرم هم فوت کرده. بعد از اون چندین بار دیگه دست به دست شده و من هم که خریدم اطلاعی از این موضوع نداشتم. بعد فروختم و بعد از من هم دو بار دیگه دست به دست شد. در یک جریانی با بی عدالتی این وسط من محکوم به فروش مال غیر شدم. (البته اون نفر اول هم که فروش مال غیر کرده، اون فوت کرده و اونم محکوم شده ولی خب زنده نیست) حالا من رد مال کردم به نفر بعدی و خب حکم کیفری رو هم متحمل شدم و جریمه رو پرداخت کردم. ولی نفر آخر همچنان نشسته توی خونه و تحویل نداده و با مالک اصلی درگیره.
سوالم اینه که وقتی مالک ملک رو از نفر آخر بگیره، آیا هر کس به اندازه زمان تصرف خودش، باید اجرت المثل ایام تصرف رو پرداخت کنه، یا ممکنه که به خاطر حکم کیفری فروش مال غیر که علیه من هست و با توجه به این که نفر اصلی که در سال 1385 فروش مال غیر رو ابتدا به ساکن انجام داده فوت کرده، همه اجرت المثل این سال های من و بعد از من، رو از من بگیرن؟
خیلی ممنون می شم راهنمایی کنید چون نفر آخر می گه من بلند نمی شم و انقدر ادامه می دم تا سال های سال سپری بشه.ممکنه این 5 سال دیگه هم بشینه. می خوام ببینم ریسکی داره که مدت نشستن این نفر آخر که الان خونه دستشه، اجرت المثلش بیفته گردن من؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید پرونده ملاحظه شود اصلا شما مرتکب جرم نشدید مستحق اللغیر میشه اما فرکش مال غیر نه

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اسناد و مدارک مربوطه باید بررسی شود