مشاوره حقوقی رایگان - تدلیس درنکاح (شغل و مدرک تحصیلی)

درودبرشما
همسرمن(خانومم)هنگام ازدواج خودرا‌استاددانشگاه ‌وبورسیه کشورآلمان معرفی کردوبنده طبق این اساس وچون شان وجایگاه شغلی ایشان برایم بسیاراهمیت داشت تصمیم به ازدواج باایشان گرفتم حتی عنوان استاددانشگاه درعقدنامه برای ایشان درج شده ولی بعداًیعنی حدود3سال پس ازدواجمان متوجه شدم هم راجع به استادی دانشگاه ، مدرک تحصیلی وهم بورسیه آلمان(که هنوزمطمئن نیستم احتمالاًاین راهم دروغ گفته)ایشان ادعای دروغ کردندواصلاًاستاددانشگاه نبوده مدراک معتبروشاهدهم موجوددارم که ایشان چنین ادعاهای واحی مطرح کرده‌اند آیامیتونم به عنوان تدلیس درنکاح ازایشان شکایت کنم وفسخ نکاح وپیگردکیفری راازدادگاه مطالبه کنم !؟ ممنون از دادراه

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله می توانید . البته باتوجه به پیچیدگی ها و روند قانونی خاص طرح شکوائیه تدلیس در نکاح می بایستی از وکیل حاذق در این خصوص کمک بگیرید .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله می توانید موضوع نیازمند بررسی بیشتر است.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر همسرتان شما را فریب داده باشد می توانید دادخواست فسخ نکاح بدهید
توجه داشته باشید که فسخ نکاح شرایطی دارد که باید رعایت شود.