مشاوره حقوقی رایگان - قرار منع تعقیب

با سلام خدمت مشاوران محترم.. همسرم متهم به فروش مال غیر بوده و الان برای ایشان قرار منع تعقیب صادر شده. و شاکی ده روز مهلت اعتراض داره. میخواستم بدونم، اگر اعتراض شاکی هم قبول نشد و بعد از اینکه کامل بی گناهی همسرم ثابت شد ما میتونیم از شاکی پرونده شکایت کنیم بخاطر این تهمت فروش مال غیر که به همسرم زده شده؟ و در کل به چه نتیجه ای میتونیم برسیم؟

پاسخ ها :

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

بله می توانید شکایت مطرح کنید اما نتیجه آن منوط به روشن شدن موضوع پرونده و محتویات آن است