مشاوره حقوقی رایگان - فسخ مبایعه نامه.ساری استان مازندران

باسلام بنده مغازه ای را دربنگاه ب شخصی فروختم و تعیین فسخ معامله کردیم اماخریداربعدازیکماه امروزوفرداکردن نتوانسته پول بنده راجورکند ضمنا دراین مبایعه نامه پولی ردوبدل نشد فقط فسخ معامله نوشته شد همین فسخ باعث ضررمیلیاردی درهمان معامله بکنم ازکارشناسان محترم تقاضادارم منوراهنمایی بفرمایندایامیتونم ازشخص خریداربااینکه پولی ردوبدل نشد شکایت کنم؟ضمنا درقردادنوشته شده مثلا4روزدیگه درتاریخ معین شده شخص خریدارمبلغی بحسابم واریز کندکه اینکارروهم نکرده .ازکارشناسان محترم تقاضا دارم بنده راراهنمایی کنند چکاربایدبکنم.ممنونم

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اظهارنامه جهت فسخ معامله برای ایشان ارسال و
دادخواست تنفیذ فسخ دهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست تایید فسخ مطرح بفرمائید

فرزانه سحرخیزان

سرکار خانم فرزانه سحرخیزان :

اظهارنامه فسخ بدهید در صورت عدم اقدام دادخواست تاییدفسخ