مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری اینترنتی

سلام
ابلاغیه برام اومده دفاع از اتهام انتسابی برای مشارکت در کلاهبرداری رایانه ای به مبلغ فلان
ینی چی؟! کسی ازم شکایت کرده؟! چجوری میتونم شماره تلفن طرف رو بدست بیارم

پاسخ ها :

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

سلام با کد ملی و رمز شخصی وارد سایت Adliran.ir شوید احتمالاً اطلاعات شاکی و سایر متهمین در آن درج شده است

سعیده کشاورز

سرکار خانم سعیده کشاورز :

سلام ب سامانه ثنا مراجعه کنید . روی اطلاع برای اشخاص کلیک کنید و با وارد کردن کدملی و رمز وارد سامانه شوید. قسمت اخرین وضعیت یا موضوعات اطلاعات شاکی متهم و... را مشاهده کنید.