مشاوره حقوقی رایگان - شماره 6 از طرف اجرای احکام به تاریخ 6/15

پرونده مقید به وقت نظارت به تاریخ 1401/08/08 می باشد 2-پرونده کلاسه ........ ردیف فرعی 5 با علت طرح اجراي حکم نسبت به اتهامات اخفاء مواد مخدر و خريد و فروش مواد مخدر و داير يا اداره كردن مكان براي استعمال مواد مخدر و نگهداري مواد مخدر و محکومیت های تعزيرات - ضبط مال و تعزيرات- جزاي نقدي(ريال) و تعزيرات- حبس تعزيري(سال) و تعزيرات-شلاق(ضربه) و حدود- اعدام در دادسراي عمومي و انقلاب شهرستان بناب به تاریخ 1401/05/20 ثبت گردید و با شماره بایگانی .... به شعبه اجراي احكام كيفري دادگستري شهرستان بناب ارجاع شد 3-در تاریخ 1401/05/20 وقت نظارت برای تاریخ 1401/08/08 تعیین گردید 4-دستور قضایی مبنی بر با توجه به وصول پرونده، عينا جهت صدور دستور به حضور ارسال مي گردد. در تاریخ 1401/05/20 صادر گردید 5-دستور قضایی مبنی بر با توجه به وصول پاسخ استعلام عينا جهت اتخاذ تصميم شايسته به حضور ارسال مي گردد. در تاریخ 1401/06/15 صادر گردید 6-نامه وارده به شماره 1252 از طرف «ارجاعات» با موضوع «وصول پاسخ نامه» در تاریخ 1401/06/15 واصل و به شماره ....... ثبت گردید.. علت طرح:اجراي حکم
محکومیت:تعزيرات - ضبط مال، تعزيرات-شلاق(ضربه)، حدود- اعدام
اتهام:اخفاء مواد مخدر، خريد و فروش مواد مخدر، داير يا اداره كردن مكان براي استعمال مواد مخدر، نگهداري مواد مخدر
محکوم علیه: ف.ع
محکوم له:
ببخشید میشه اینارو برامون توضیح بدید مهلت اعاده دادرسی هم 20روز بوده وکیل میگه ربطی نداره همچین چیزی وجودنداره، راههای دیگه برای عفو داریم..!

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل است تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
دادنامه را ارسال نمایید تا با مطالعه و بررسی آن در صورت وجود راهکار به شما ارائه گردد .

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

شما در قسمت اطلاع رسانی و روند کار پرونده در سامانه ثنا رفته اید و اطلاعات مندرج در این قسمت کلی و خلاصه است بهتر است برای مطالعه پرونده مراجعه حضوری‌داشته باشید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

حکم اعدام یک نفر قاچاقچی مواد مخدر صادر شده و باید اجرا شود ، حالا اگر آن قاچاقچی وکیل داشته چون آن وکیل کاملا به پرونده مسلط است باید از او بپرسید که باید چکار کرد او می داند که برای عفو یا تخفیف چه موقع اقدام باید بکند. وکیل موظف است اطلاعات پرونده را به موکل اعلام نماید.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .اظهارنظر دقیق مستلزم بررسی پرونده است.

فاطمه مسعودآزاد

سرکار خانم فاطمه مسعودآزاد :

سلام وقت بخير
جهت پاسخ دقيق ، نياز به بررسي بيشتر اسناد و مدارك مي باشد.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از وکیلتان به جهت آنکه اشراف به پرونده دارد بخواهید تا توضیحات لازم را بدهند

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

با سلام
با توجه به پیچیدگی موضوع برای کسب اطلاعات دقیق و مطلوب می توانید از مشاوره تلفنی استفاده نمایید