مشاوره حقوقی رایگان - حضانت پسر 3 ساله

زوج هستم همسرم (خانمم) خانه رو ترک کرده و از ملاقات فرزندم ممانعت میکند میتوانم حضانت موقت پسر سه ساله ام را داشته باشم ؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام " در فرض سوال ، تا 7 سالگی حق حضانت فرزندتان را ندارید ولی حق ملاقات طفل را می توانید از دادگاه صالح تقاضا نمائید .

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،چنانچه خانم شماصلاحیت نگهداری فرزندرا وفق قانون ازدست داده باشد،شما می توانیدحضانت بگیریددرغیراین صورت تا7سالگی درحضانت مادرمی باشد.موفق باشید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حضانت تا پایان 7 سالگی با مادر است و پس از آن تا بلوغ با پدر است نفقه در هر صورت با پدر است
دادگاه مکلف است مصلحت طفل را مدنظر قرار دهد....
نسبت به ملاقات دادخواست دهید ممانعت از ملاقات جرم است تکرار شود زوجه باید حبس شود....