مشاوره حقوقی رایگان - ابطال سند اقرارنامه دریافت مهریه

سلام. همسر من با توجه به اختلافاتی که داشتیم از بنده حق طلاق گرفتن و در ازای اون سند وصول کل مهریه شون رو دادن که شرح اون بدین صورت هستش که زوجه خانوم... در تاریخ... در دفترخانه ... حاضر شدند و اقرار صریح نمودند که کل مبلغ مهریه نکاحیه... را تمام و کمال از زوج دریافت نمودند و حق هر گونه اعتراض بعدی رو از خود سلب میکنند. نحوه پرداختش هم ذکر شده قبلا اخذ گردیده است. دونفر هم شاهد داریم. حالا ایشون با توجه به این متن میتونن درخواست ابطال سند رو بدن و بگن چیزی دریافت نکردن؟ در حالی که شفاها با بنده به توافق رسیدن و حق طلاق گرفتن. ممنون

پاسخ ها :

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

سلام اگر واقعاً چیزی نگرفته است و شاهد هم دارد می تواند دادخواست ابطال سند را ارائه کند.