مشاوره حقوقی رایگان - سفته ضمانت حسن انجام کار

سلام وقت بخیر
من 6 شهریور مشغول به کار شدم200 میلیون سفته ضمانت حسن انجام کار دادم اما هنوز قراردادی امضا نشده
طی این مدت متوجه موارد مشکوکی در شرکت شدم و حرف هاشون تناقض داره و طلبکارهایی میان که پول بهشون نمیدن حقوق ها از تیر پرداخت نشده تمامی نیروهای شرکت جدید هستن هرکسی هم اومده دو هفته ای رفته امروز متوجه شدم از شرکت سرقت شده اما از حسابدار شکایت نکردن
طلبکار اومده میگه با حسابدار دستتون تو یه کاسه هست اینا اول قبول کردن پول بدن الان میگن هیچی نمیدن
یه سریا میگن حسابدار قبلی رو اخراج کردن یه سریا میگن انداختن گردنش
ترسیدم میخوام بیام بیرون اما نگرانم برای منم پاپوش درست کنن سفته رو اجرا بزارن
چیکار کنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما جهت استرداد سفته خود اظهارنامه ارسال کنید در صورتی که تحویل نداد می توانید دادخواست استرداد لاشه سفته بدهید.
در صورتی که وجه چک را مطالبه کرد می توانید با عنوان خیانت در امانت شکایت کنید.