مشاوره حقوقی رایگان - تمکین

باسلام برای تمکینم این اجراییه امده توروخدا راهنماییم کنید الان باید چیکار کنم؟؟؟؟؟ درخواست اجرای حكم مربوطه به شماره و شماره دادنامه محكوم عليه محكوم است به 1
- تمکين در حق محکوم له و 2 -هزينه نيم عشر دولتی بر عهده محکوم علیه است
محكو ٌم عليه مكلف است از تاريخ ابلاغ اجرائيه :
1-ظرف ده روز مفاد آنرا بموقع اجرا گذارد (ماده 34 قانون اجراي احكام مدني). 2-ترتيبي برای پرداخت محكوٌم به بدهد. 3-مالي
معرفي كند كه اجرا حكم و استيفا محكوٌم به از آن ميسر باشد. چنانچه خود را قادر به اجراي مفاد اجراييه نداند بايد ظرف سي روز
كليه اموال خود را شامل تعداد يا مقدار و قيمت همه اموال منقول و غير منقول، به طور مشروح مشتمل بر ميزان وجوه نقدي كه به
هر عنوان نزد بانكها و موسسات مالي و اعتباري ايراني يا خارجي دارد به همراه مشخصات دقيق حسابهاي مذكور و كليه اموالي كه
او به هر نحو نزد اشخاص ثالث دارد و كليه مطالبات او از اشخاص ثالث و نيز فهرست نقل و انتقالات و هر نوع تغيير ديگر
در اموال مذكور از زمان يك سال قبل از طرح دعواي اعسار به ضميمه دادخواست اعسار به مقام قضائی ارائه نمايد و الا به
درخواست محكوم له بازداشت مي شود (مواد 8 و3 قانون نحوه اجراي محكوميت مالي 1394. (4-خودداري محكوم عليه از اعلام
كامل صورت اموال به منظور فرار از اجراي حكم، حبس تعزيري درجه هفت را در پي دارد.(ماده 34 قانون اجراي احكام مدني و
ماده 20 ق.م.ا و ماده 16 قانون نحوه اجراي محكوميت مالي1394(5-انتقال مال به ديگري به هر نحو با انگيزه فرار از اداي دين به
نحوي كه باقيمانده اموال براي پرداخت ديون كافي نباشد موجب مجازات تعزيري درجه شش يا جزاي نقدي معادل نصف محكوم به
يا هر دو مجازات مي شود. (ماده21 قانون نحوه اجراي محكوميت مالي1394. (6-چنانچه صورت اموال پس از مهلت سي روز
ارائه شود آزادي محكوٌم عليه از زندان منوط به موافقت محكوٌم له يا توديع وثيقه يا معرفي كفيل توسط محكوٌم عليه خواهد
بود. (تبصره 1 ماده 3 قانون نحوه اجراي محكوميت مالي 1394)

پاسخ ها :

یک وکیل

فقط بند 1 و 2 مربوط به شماست . سایر بندها ارتباطی ندارد.