مشاوره حقوقی رایگان - فحاشی در واتساپ

سلام‌کاریابی‌دربرنامه‌اگهی‌داده‌بود‌استخدام‌از15سال‌تا45سالم‌من17سال‌دارم‌رفتم‌350000تومان‌ازمن‌گرفت‌کارهایی‌رابه‌من‌معرفی‌کرد‌‌به‌هرکاری‌سرزدم‌گفتند‌مازیر18سال‌‌شرکت‌استخدام‌نمی‌کنیم‌‌300000تومان‌پولم‌راپس‌گرفتم‌‌ولی‌50000تومانش‌رابه‌من‌نداد‌به‌همین‌دلیل‌من‌درواتساپ‌به‌اوفحاشی‌جنسی‌به‌صورت‌صدا‌ونوشته‌(به مقدار زیاد)‌‌‌دادم‌‌حالا‌ازمن‌شکایت‌کرده‌‌وابلاغیه‌درب‌منزل‌من‌آمده‌وقراراست‌بروم‌دادگاه‌. پدرم‌فوت‌شده‌ووضع‌مالی‌اصلأ‌خوبی‌نداریم‌ شماره‌ای‌که‌باآن‌فحش‌دادم‌به‌نام‌خواهرم‌است‌واودرشهر‌یزد‌دانشجو‌است‌‌دربرگه‌شکایت‌نام‌خواهرم‌رانوشته‌‌وما‌ساوه‌هستیم‌‌حکم‌دادگاه‌چیست‌وچه‌کارکنم؟‌دردادگاه‌حاضرنشوم‌چه‌میشود؟ به‌من‌شلاق‌میزنند؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بهتر است حاضر شده و از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید

1: در اصل کلی تنها سایت یا برنامه های قابل ردیابی هستند که سرور آنها داخل کشور باشد.

2.اگر سروری در ایران نباشد چند حالت به وجود می اید الف) یک جرم بدون شاکی می خواهیم رسیدگی کنیم چون هیچ گونه سروری وجود ندارد قابل ردیابی نیست ب) دارای شاکی خصوصی می باشد که شاکی اسکرین شات همراه خود می آورد در این صورت اصطلاحا از شرکت های asp استعلام اخذ می شود و ip فرد مورد نظر اخذ می شود.

و از طریق ip اطلاعات اشتراک و داده تا شش ماه اخذ می شود یعنی متوجه می شویم که وارد کدام سایت شده است.

ولی هم اکنون به متن پیام ها چه در با وجود اکانت و حذف اکانت قابل دستیابی نیست.

و جرائم که هم اکنون کشف می شود اصطلاحا از طریق مهندسی اجتماعی و رصد فضای مجازی می باشد.

یک وکیل :

خیر شلاقی در کار نیست... اثبات این مساله بسیار سخت می باشد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
سوال ابهام دارد و کامل نیست