مشاوره حقوقی رایگان - وکالت کاری

باسلام .پدرم در سال 88به یکی از خواهران خود وکالت کاری میدهد تا بجهت گرفتن سند و سهم الارث مادری خودشان از یک قطعه زمین اقدام شود( البته نمیدانم چرا نام 5برادر و 2خواهر دیگر در ابن وکالتنامه نیست نمیدونم انهاهم به ایشان وکالت دادند؟) تا اینکه در تاریخ امروز 23سهریور ما این وکالت نامه رو مطالعه کردم در بخشی امده ست عمه بنده بعنوان وکیل اجازه دارد سند زمین رابنام خود یا شخصی دیگر بزند واقعا متعجب شدیم و پدر من که سواد نداشتند این وکالت نامه را اثر انگشت زدند در این کپی من امضا ندیدم (وکالت نامه در دفترخانه تنطیم شده بود)
حال سوالم این ست با توجه به مدت وکالت ایا این وکالتنامه معتبر است؟
سوال دوم: با توجه به رفتاری که ایشان در پلاک دیگر با بقیه ورثه داشتند این سند بنام ایشان زده شود ایا سهم الارث ما هیچی میشود؟
سوال سوم : با توجه به اینکه به ما گفتند دیگر در مراحل پایانی صدور سند هست ابا میتوان ما وکالتمان را فسخ کنیم ؟چون به هیچ عنوان ایشان مورد اطمینان ما دیگر نبستند
ایا میشود سند را بنام 9نفر ورثه گرفت که سو تفاهم ها برطرف شود چون بنام یک نفر شود اطمینانی نیست و بقولی گوشت به گربه داده شده ست
ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

چنانچه پدر فوت شده باشند وکالت منتفی گردیده است