مشاوره حقوقی رایگان - یونیک فاینانس

سلام من خودم تو شرکت فاینانس سرمایه گذاری کردم و تعدادی از دوستان و آشناها با رضایت خودشون اومدن و پول دادن به من و منم از صرافی معتبر ایرانی ارز خریدم و واسشون حساب کاربری باز کردم اما مدتی بعد شرکت دیگه به تعهداتش عمل نکرد و گروهک هایی تشکیل شد که خوب حالا که شرکت پول و نداد و به تعهداتش عمل نکرده بیاید از کسانی پولتون و واریز داشتید ریالی شکایت کنید و پولتون و زنده کنید
و حالا یکی دو نفر از کسانی که من براشون به خواست خودشون براشون حساب کابری باز کردن از من با این عنوان که طلب مال و اینکه من با اقدامات فریبکارانه ازشون پول خواستم و سرمایه گذاری انجام ندادم بهشون یوزر پسورد ارائه ندادم یا اون یکی به اسم طلب مال و اینکه ارز دیجیتال درخواست داشتن من پول گرفتم و نخریدم براش شکایت کردن ازم
در صورتی که من باهاشون هیچ تعهد یا قراردادی نکردم و با آگاهی خودشون اومدن گفتن واسه ما هم اکانت بزن حالا مسئله این هست که خود منم پول و سرمایم رفته حسابم موجود هست و خودمم به کس دیگه پول داده بودم و تو شکوایه دسته جمعی تهران علیه سران شرکت اقدام کردم این وسط شرکت به تعهدش عمل نکرده اینا چرا از شخص من شکایت کردن و به نظر شما
من الان باید چطور از خودم دفاع کنم واقعا من بی گناهم و براشون حساب باز کردم پولاشون تو اکانتشون هست کمکم کنید چطور باید از خودم دفاع کنم

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از از صفحاتی که به نام آنها اکانت ساختید تهیه و به سایر دلایل از جمله شهود نیز استناد کنید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

نيازمند دفاع توسط وكيل تخصصي هست