مشاوره حقوقی رایگان - سفته

با عرض سلام و احترام. بنده بابت طلبی که از شخصی داشتم ازش 8 فقره سفته گرفتم که هم پشت نویسی داره و هم روی هر سفته مبلغ نوشته. مثلا روی سفته 10 میلیونی نوشته 50 میلیون بدهکارم. میخواستم بدونم میتونم مبلغ 50 میلیون را از طریق قانون طلب کنم یا قانون به ارزش سفته استناد میکنه. در ضمن در پشت نویسی سفته ها مبلغ طلب را نوشته و امضا کرده. ممنون

پاسخ ها :

مهين  شيخي

سرکار خانم مهين شيخي :

سلام قانونا تا سقف ارزش سفته ها میتونید دادخواست بدین و مطالبه کنید