مشاوره حقوقی رایگان - شماره موتور

بنده یک پراید وکالتی خریدم بعد فروختم نفر بعدی الان رفته تعویض پلاک میگه شماره موتور چسب خورده است تعویض پلاک نمیشه خریدار از دست بنده شکایت کرده است تو قولنامه دستی نوشته شده ماشین به رویت خریدار در امده است ایا کاری میتوان کرد که ثابت شود؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر ثابت شود ماشین در زمان معامله این ایراد را داشته معامله قابل فسخ است و باید ثمن معامله را مسترد کنید.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

شما هم جلب ثالث دهید وفروشنده خودرا دعوت به توضیح در جلسه رسیدگی نمایید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

اصل بر صحت قرارداد است و مدعی باید اثبات نماید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
قابل ادعا می باشد ولی می تواند مورد برسی قرار بگیرد