مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

با سلام . 70 م از یه خانم با حضور همسرش قرض و به یکی از رفیقام سال 96 دادم. 3 دانگ خونه در محضر به خانم وکالت دادم. (وکالت حق عزل وکیل دارد. حق به غیر ندارد) قولنامه هم نداریم قبلا یه چک سفید امضا نیز به شوهر ان خانم که ازش قرض کردم دادم. بابت وامی که بنامش گرفتم اما بینمون نوشته ای نیست که چک را به چه دلیل دادمش. اون رفیق هم تا حالا نتونسته پول را برگردونه. حالا طلبکار منو تهدید میکنه که باید 300 میلیون پرداخت کنی. یا چکت میزارم اجرا. منزل در رهن دو تا بانک نیز میباشد. ارزش ملک 400 م و حدودا 150 در رهن دو بانک میباشد. کارمند هستم 18 سال سابقه کار دارم. ایا میتونم وکالت را باطل کنم. اگر چک را برگه زد یا به شخص ثالثی داد چگونه اثبات کنم که سفید بوده

پاسخ ها :

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

سلام. از جهت وکالتنامه به دفتر خانه مراجعه نمایید چون از کیفیت متن اینجانب اگاهی ندارم و از جهت سفید امضا با ارجاع به کارشناس خط و استکتاب نمونه خط از شما موضوع مشخص می شود.

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام چک صادره با هرمبلغی در ید هرشخصی که قرار داده شود حاکی از طلب است ودفاع موثری در این خصوص برای صادر کننده متصور نیست مگر اینکه در قالب قراردادی وبا شرایط خاصی تحویل دارنده شده باشد وبا توضیحی که مرقوم نموده اید امکان ابطال وکالتنامه وجود دارد می توانی با مراجعه به دفتر اسناد رسمی که وکالتنامه را تنظیم نموده است ابطا انرا بخواهید موفق باشید.