مشاوره حقوقی رایگان - مشکل مستاجر و مالک

با سلام بنده در اردیبهشت سال 1401 یک باب مغازه به مبلغ 100 میلیون ودیعه و اجاره ماهیانه 6 میلیون از مشاور املاک اجاره کرده ام که بعد از دو روز صاحب مغازه تماس گرفت و اجاره ماه رااول شروع قرارداد طلب کرد و من پرداخت کردم آخر ماه که سر رسید دوباره صاحب مغازه حضوری در مغازه آمد و اجاره طلب کرد و من پرداخت کردم و تا آخر ماه دوم بازم صاحب مغازه آمد و اجاره میخواست و من بدلیل خرابی بازار نتوانستم پرداخت کنم و یک هفته بعد پرداخت کردم که در این تاخیری پرداخت صاحب مغازه دوبار به مغازه آمد و به من جلوی مشتری که شاهد بود گفت اگه نمیتونی پرداخت کنی برای مغازه جایگزین میارم من بعداز پرداخت کردن اجاره مغازه خالی کردم و به صاحب مغازه اطلاع دادم و کلید مغازه تحویل مشاوراملاک که قرارداد نوشته بود تحویل دادم و برای مغازه مستاجر با همان نرخ که من اجاره کرده بودم آوردم ولی صاحب مغازه قبول نکرد قرارداد بنویسد و مبلغ اجاره بیشتر درخواست کرد یعنی ودیعه 100 و اجاره ماهیانه 8 میلیون. من با این مبلغ مستاجر آوردم و بازم به شغلی که میخواهند در مغازه راه اندازی کنند مخالفت کرد و من 20تا مستاجرآوردم و همه را قبول نکرد و الان دو ماه است مغازه خالی است و صاحب مغازه اصلا با کسی قرارداد نمینویسد که من پول ودیعه خود را بردارم . و مانده ام چکار کنم . لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

وظیفه شما نیست مستاجر ببرید اگر قرارداد فسخ شده یا به اتمام رسیده باید ودیعه شما را پرداخت کند( در این مورد قرارداد باید بررسی شود) شما تخلیه مغازه را تامین دلیل کنید و اظهار نامه برای استرداد ودیعه به ایشان ارسال در صورت عدم افاقه دادخواست استرداد ودیعه دهید‌

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطلب ارسال شده توسط شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است