مشاوره حقوقی رایگان - پنجره پشت ساختمان

با سلام و خسته نباشید ، بنده یک واحد از آپارتمان 4 طبقه 8 واحدی که واحد بنده 7 می باشد به صورت قولنامه ای خریداری کرده ام که اتاق خواب آن پنجره داشت و من به دلیل داشتن پنجره و نور گیر بودن ، این واحد را خریداری کردم و اطلاع نداشتم که صاحب خانه های قبلی این پنجره را ایجاد کرده اند . ولی بقیه واحد ها پنجره ندارد. بعد از دوسال مدیر ساختمان اعتراض دارد و تاکید به برداشتن پنجره دارد ، در حالی که بنده هزینه زیادی برای محکم کاری آن خرج کرده ام . آیا بنده می توانم نسبت به داشتن پنجره پافشاری کنم . راه حل قانونی چیست؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر این پنجره ها غیر قانونی باشد در صورت اعتراض باید بسته بشه.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر اگر غیر قانونی باشد باید مسدود شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر است ابتدا با تامین دلیل کارشناسی شود تا لزوم نصب و عدم نصب پنجره در ان محل بررسی شود سپس اقدام حقوقی کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

چنانچه غیر مجاز باشد باید مسدود گردد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در صورتیکه اساس احداث آن بصورت غیر قانونی باشد باید برچیده شود