مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن پنجره جدید در آپارتمان

با سلام. من در طبقه سوم یک ساختمان 6واحده ساکن هستم که واحد ما درن بش کوچه واقع است. همسایه پایین ما دوماه پیش از تمام همسایه ها اجازه گرفت تا سمت کوچه برای پذیرایی یک پنجره جدید باز کند.بعد از او ما هم برای اطمینان دو کارشناس شهرداری آوردیم که گفتند چون واحد شما به سمت کوچه 8متری است میتوانید پنجره بگیرید و ما هم اقدام به احداث پنجره کردیم.. همسایه طبقه اول هم گفت تا چند ماه آینده پنجره میگیرد. الان یکی از همسایه ها که در ضلع دیگر ساختمان است به خاطر تغییر مشاعات از ما به شهرداری شکایت کرده است ولی واحد های دیگر همه راضی هستند. سوال من این است باتوجه به این که اکثریت راضی هستند که ما پنجره گرفته ایم و فقط یک مخالف داریم راهکار قانونی وجود دارد که پنجره بسته نشود یا خیر؟

پاسخ ها :

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. در صورتی ک هئیت مدیره ساختمان یا اکثریت ساکنین مخالفت نداشته باشند مشکلی پیش نخواهد امد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام برای باز کردن پنجره باید تمام مالکان موافق باشند و از شهرداری مجوز اخذ بشود

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

سلام رضایت همه لازم است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود باید رضایت تمام مالکین مشاعی اخذ شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد ومدارک جهت اظهارنظر دقیق حقوقی موضوع از جوانب مختلف قابل بررسی می باشد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
متاسفانه رضایت تمامی مالکین لازم است