مشاوره حقوقی رایگان - خودرو

سلام. ببخشید من یە حوالە ساینا کە تو قرعە کشی سایپا برندە شدە و تحویل ٩٠روزە است ازیە دوستم خریدم کە اونم حوالە بە اسم خودش نیست وقول داد بە من کە از نفری کە حوالە بە اسمشە تعهد نامە و وکالت نامە میگیرە ومن هم اعتماد کردم و هیچ قراردادی بینمون نیست بە جز چند ویس و پیام الان یە ماهە کل پول و پرداخت کردم هیچ خبری از وکالت نامە نیست الان باید چکار کنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بهتر است قراردادی بین خود تنظیم کنید و کسی که حواله به نامش است وکالت بگیرید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از ایشان بخواهید که برای نوشتن قرارداد و انجام تعهدات اقدام کند در غیر اینصورت استرداد وجه بدهید یا باید اثبات بیع کنید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

نسبت به خواسته ای که دارید میتوانید اظهارنامه و سپس دادخواست دهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر شاهد دارید و یا چت بینتان در این مورد هست دادخواست الزام به انجام تعهد دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

اگر ایشان قرارداد داشته و به طور قانونی به ایشان منتقل شده شما نیز می توانید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اسناد و مدارک مربوطه باید بررسی شود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

دادخواست استرداد وجه مطرح نمایید بدوا اظهارنامه ارسال نمایید