مشاوره حقوقی رایگان - تصادف با عابر پیاده

سلام.
بنده با عابری تصادف کردم بعد زنگ زدیم امبولانس اومد اما زنگ نزدیم پلیس بیاد برای کروکی بعد داخل بیمارستان من کارت گواهینامه خودم را بهشون دادم و اومدم الان شکایت کردند که بتوانند از بیمه ماشین استفاده کنند. آیا الان بعد گذشت دوماه کروکی کشیده میشه و بیمه ایران قبول میکه؟ و آیا باید برای کشیدن کروکی فرضی ماشین حتما به پارکینگ برود یا خیر؟ و اگر قراره به پارکینگ برود برای آزادی ماشین باید شاکی رضایت دهد یا بعد از کشیدن کروکی میشود ماشین را آزاد کرد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در این صورت با دستور قاضی کروکی فرضی ترسیم می شود و به نظر ماشین پارکینگ نمیره

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

کروم فری به دستور قاضی کشیده میشود

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

کروکی فرضی کشیده اگر تصادف جرحی باشد در پارکینگ‌می ماند.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله توسط کارشناس کروکی ترسیم خواهد شد

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

آزادی ماشین منوط به دستور مقام قضایی است

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

کروکی ترسیم میشه و با گرفتن اصالت بیمه نامه از بیمه بعنوان وثیقه و دستور قضایی قابل ترخیص است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

کروکی فرضی توسط افسر کشیده میشود و اگر شاکی خصوصی نباشد ماشین پارکینگ نمیرود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

کروکی فرضی کشیده اگر تصادف جرحی باشد پارکینگ‌میرود