مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

سلام من یه خانم 39سالم.پدرم نه سالگی منو ترک کرده و هیچ هزینه زندگی به من پرداخت نکرده.مادرم خرج منو تا بیست و یک سالگی داده.توی این مدت هم هیچ پولی از پدرم نگرفته خودش کار کرده.بعد از اون خودم رفتم سرکار.پدرم الان ارث زیادی بهش رسیده.من می تونم درخواست نفقه معوقه کنم؟فایده ای داره؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با سلام،نفقه معوقه در صورت درخواست به همسر تعلق میگیرد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
نفقه معوقه را نمی توانید مطالبه نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر فرزند نفقه معوق خود را نمی تواند مطالبه کند.
از این تاریخ به بعد می توانید نفقه خود را مطالبه کنید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
نفقه اولاد دختر تا زمانیکه ازدواج نکرده باشد و پس از ازدواج زمانیکه مطلقه می شود با پدر می باشد
با اثبات استطاعت پدرتان می توانید نفقه ایام گذشته و معوقه خودتان را مطالبه نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر
طبق قانون نفقه گذشته اقارب قابل مطالبه نیست ولی اگر دختر مجرد باشید امکان مطالبه نفقه جاری وجود خواهد داشت و پدر مکلف است نفقه دختر را تا زمان ازدواج پرداخت نماید
ولی نفقه گذشته زوجه قابل مطالبه است