مشاوره حقوقی رایگان - استعلام میزان سهام اعضاء هیات مدیره شرکت سهامی خاص

با سلام
بنده با وکالتی که به مدیر عامل یک شرکت سهامی خاص داده بودم عضو هیات مدیره آن شرکت شده ام. از انجا که اعضاء هیات مدیره باید سهامدار باشند اینجانب از میزان سهام خود اطلاعی ندارم و مدیر عامل و دیگر اعضاء هیات مدیره هم جوابی در خصوص مقدار سهام من نمی دهند.با توجه به اینکه محل شرکت در شهرستان می باشد و امکان حضور به اداره ثبت ان شهرستان را ندارم چطور می توانم از میزان سهام خود استعلام بگیرم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره ثبت شرکتها پیگیری کنید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

باید وکالت‌نامه را دید و بررسی کرد اگر مهندس هستید و برای گرید شرکت اینکار را کردید محتملا باید منتظر تهدیدات و اسیب های جدی از سوی شرکت باشید