مشاوره حقوقی رایگان - درخصوص زندانی بودن مستاجر

سلام - حدود دو ماهی است مستاجر داریم و تازه متوجه شدیم که زن و شوهر زندان هستن. تو این مدت هم اجاره ای دریافت نکرده ایم.ب چه هاشون هم نمی دونیم کجان - چه باید انجام بدیم ؟ برادر مستاجر گفته میخوام خونه رو تخلیه کنیم بهش گفتیم از برادرت در زندان وکالت نامه کاری بگیر که که از زندان اومد بیرون مدعی نشه - اما از برادرش هم خبری نیست - موندیم چکار کنیم ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

سلام اگر در قرارداد اجاره قید شده عدم پرداخت اجاره موجب فسخ و تخلیه است دادخواست فسخ و تخلیه ارائه بدهید

محمود  سالاركريمي

محمود سالاركريمي :

استان :

سلام دوست گرانقدر.تا پایان مدت قرارداد کرایه کاری از دست شما ساخته نیست.برادر ش هم اگر وکالت نامه تام الاختیار داشته باشد