مشاوره حقوقی رایگان - درگیری در اینستاگرام

سلام ببخشید
من چندتا استوری بدگذاشتم درموردنظام یکی ازاقوام که خواهرش نظامی به خودش گرفت بعدکاربالاگرفت وتوهین وفحاشی واینکه توبایکی رابطه داشتی ودرحدناموسی شدیدکه مادرشوهروخواهرشوهرت خرابن و خودت باکسی بودی الانم عاشق پسرداییت (اسم پسرعموش) مطالبی ازهردواستوری شدیعنی هم ایشون این مدلی گذاشت هم من.الان من دیلت اکانت کردم اگرازاستوری های من اسکرین شات داشته باشن باتوجه به اینکه دیگه اون اکانت وجودنداره چه مجازاتی برامن هست؟باتوجه به اینکه درپیامم توهین به نظام بوده.ایاایشون میتونن ازبابت توهین به نظام شکایت کنن یا دررابطه مطالب درموردخودش؟ممنون میشم الان کاربالاگرفته بدونم چیکارکنم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر شکایتی مطرح شود باید ان را ثابت کنید و شما میتوانید انکار کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

مجازات تهدید ، حبس و مجازات قذف ، شلاق خواهد بود