مشاوره حقوقی رایگان - توبه نامه

سلام.من بخاطر نیاز مالی مجبور شدم پیشنهاد یکی رو برای جابه جای تریاک به مقدار هشت کیلو قبول کنم همون بار اول دستگیر شدم هیچ سابقه ی ندارم قاضی شش سال زندان نه میلیون جریمه و پنجاه و چهل ضربه شلاق داده سه سال بخاطر شرایط خاصم از حبسم کم کرده میخاستم بپرسم اگر اعتراض به رای دادگاه کنم امکانش هست از مجازاتم کم کنن یا تسلیم به رای دادگاه بنویسم سوال دیگه این هست اگر توبه نامه بنویسم از مجازاتم کم میشود لطفا دوتا سوالو جواب بدید تا فردا وقت دارم.

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" پاسخ منفی است . حداقل مجازات برای جرم سنگین شما در نظر گرفته شده است . به رأی قانونی صادره تمکین نمائید .

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

اگر درخواست تسلیم به رای کنید و اعتراض خود را ساقط کنید یک چهارم از میزان محکومیت شما کسر خواهد شد وگرنه اعتراض به رای دردی از شما دوا نخواهد کرد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با عدم اعتراض و تمکین به حکم مجازات شما تا یک چهارم قابل تقلیل است.