مشاوره حقوقی رایگان - انحصار وراثت

باسلام خسته نباشید. یکی از دوستان بنده که خانم میباشد، همسرش فوت کرده و تنها یک دختر 10 ساله دارد. در این گونه موارد تقسیم ارث چگونه است؟ آیا برادران شخص متوفی نیز ارث میبرند؟ قیم این دختر 10 چه کسی میشود؟ شخص متوفی، پدر ومادرش هم فوت شده. زیرا ظاهرا برادران شخص متوفی همه چیز حتی ماشین و خونه و حساب بانکی را بین خود تقسیم کرده و به این خانم و دخترش فقط یک اتاق در منزل همسر مرحومش به عنوان سهم الارث داده اند.

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

باید به وکیل مراجعه کنند دوست شما سوالات تخصصی و پاسخ بسیار طولانی است

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

سلام. در صورت بودن همسر و فرزند ، برادر و خواهر متوفی ارث نمی برند.