مشاوره حقوقی رایگان - سرقت از منزل

سلام همسایه طبقه بالای خونه ی نامزد من یک سال و نیم پیش دزد زد اینا چون به اقوام خودشون شک داشتن اصلا صورت جلسه نکردن حالا بعد یک سال و نیم الی دوسال اومده ادعا کرده که شوهر من طلاشونو برداشته رفته شکایت کرده و میگه فیلم دارم در زمانی که طلاشون و دزدیده شد اول از همه دوربینی وجود نداشته بعدم یه فیلم داره که شوهر من از پشت بام یه دینام اورده با استفاده از اون فیلم رفته شکایت کرده و شوهر من و الان 5روزه از اگاهی اومدن بردن دادسرا بعد منتقل کردن زندان فعلا بعد ما پرسوجو کردیم برگشتن گفتن خودش اعتراف کرده ولی خود شوهرم رنگ زد خونه گفت دروغ میگن من نه کاری کردم نه اعتراف میکنم وقتی کاری نکردم حالا سوال من اینه بعد دوسال که این اقا صورت جلسه نکرده میران خسارتش مشخص نشده دادگاه چطوری میزان خسارت و اعلام میکنه چون این اقا قبل شکایتش هی میومد به شوهر من میگفت 45میلیون بده شکایت نکنم یبار میگفت نصفشو بده یبار میگفت بیا قسطی بده تا اونجایی که ما اطلاع داشتیم نهایت طلایی که از خونه اینا دزدین یکی یا دوتا رنجیر بوده ولی این اقا به ما یه مبلغ پرت و داده ما تو دادگاه پیشنهاد این اقارو مطرح کنیم بعدم بازم برای ما سواله این اقا اگه مدرک داشته چرا زودتر اقدام نکرده

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

به نظر نگارنده از خدمات وکیل بهره مند شوید به دو دلیل تخصصی بودن کار و دوم زمان انجام کار

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

باید از خود شخص سوال شود چنانچه سوال حقوقی دارید مطرح نمایید