مشاوره حقوقی رایگان - سرقت

بنده مالک میباشم و منزل خود را به مستاجر داده بودم ، بعد از تحویل ملک به بنده چک تخلیه را بهش دادم و قفل های درب ورودی را عوض نمودم ولی بعد از چند روز مستاجر به محل مراجعه و قفل درب ورودی را تخریب و وارد منزل شده و اقدام به سرقت اثاثیه و باز کردن شیرآلات آب روشویی و حمام و سرویس و شیر گاز نموده است و چون شیرگاز را از زیر پکیج باز نموده گاز به طور خفیف در منزل پیچیده بود و ظاهرا علاوه بر سرقت هدف خرابکارانه ای داشت و از سارق در منزل یک عدد شلوار راحتی و یک عدد پاکت سیگار به جا مانده است یک نفر نیز شاهد تخریب قفل درب کوچه و سرقت اثاثیه بوده است . 110 آمد و صورتجلسه کرد و کلانتری رفتیم و منتظر رای قضایی از سامانه ثنا هستیم تا اقدامات بعدی صورت گیرد خواستم بپرسم روال کار چیست و آیا میشود با یک نفر شاهد این اتهام را ثابت کرد ؟؟؟؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادگاه با توجه به محتویات پرونده و دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد کرد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید دو نفر شاهد باشد اما اگر مدارک دیگری برای اثبات ارایه دهید سرقت محرز میگردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می توانید شکایت خود را ترک کنید اگر ساختمان شما یا ساختمان‌های اطراف یا سر کوچه مجهز به دوربین مدار بسته است می توانیم فیلم آن را نیز گرفته و به پرونده ضمیمه نماید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بستگی به سایر قرائن و نشانه ها دارد

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

شهود، اقرار طرف، چک دوربین های مدار بسته و تحقیقات محلی، بله

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله امکان پذیر است، اصل بر برائت است مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

- در دعاوی مالی که خواسته یا ارزش آن از سه میلیون (3/000/000) ریال متجاوز نباشد
احکام مستند به اقرار در دادگاه یا مستند به رای یک یا چند نفر کارشناس که طرفین کتباً رای آنان را قاطع دعوا قرار داده باشند قابل درخواست تجدیدنظر نیست
در صورتی که طرفین دعوا با توافق کتبی حق تجدیدنظرخواهی خود را ساقط کرده باشند تجدیدنظرخواهی آنان مسموع نخواهد بود

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

در صورتی که بتوانید وجدان قاضی را اقناع نمایید بله

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر قاضی به علم لازم برسد رای صادر میکند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دو نفر شاهد باشد اما اگر مدارک دیگری برای اثبات ارایه دهید سرقت محرز میگردد

ستاره قلی پور ملکشاه

سرکار خانم ستاره قلی پور ملکشاه :

باسلام
به اتهام سرقت و تخریب از ایشان شکایت کنید.
احتمال اینکه حکم به نفع شما صادر شود زیاد است

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام با شهادت شهود تحقیقات محلی ،فیلم دوربین مداربسته میتوانید اثبات نمایید