مشاوره حقوقی رایگان - درگیری با همسایه

باسلام روز قبل پسر همسایه طبقه بالای ما اومد جلو در خونمون داد و بیداد کردن و فحاشی و تهدید و باهم درگیر شدیم البته منم جواب فحش هاشو دادم و تو دعوا هردو جراحت سطحی برداشتیم خونواده هامونم اومدن جدا کردن چنتا از همسایه ها هم شاهدن که جلو در خونمون دعوا شد من به پلیس زنگ زدم گفتن به خاطر شرایط امنیتی فعلی نمیتونن مامور بفرستن و خودم رفتم کلانتری صورت جلسه نوشتن و گفتن شنبه بیا شاهدا رو معرفی کن و شکایت ثبت کن الان سوال من اینه شاهدا وسط درگیری رسیدن ولی میگن فقط دیدن ک درگیر شدیم و ظاهرا زیاد تمایل ندارن شهات بدن. بنظرتون همسایه ها میتونن نرن کلانتری شهادت بدن؟و شکایت کنم نتیجه داره؟ و چه حکمی داره؟ ممنون

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله می توانند
نتیجه ی شکایت شما بستگی به مدارک مستند و مستدل موجود در پرونده دارد