مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تمکین

با سلام و وقت بخیر
بنده با همسرم در سال 97 از 15 دی ماه الی 15 فروردین 98 در منزل استیجاری سکونت داشتیم و طی شکستگی دست و دنده ام بنده به مدت 2 ماه بیکار بودم و نتوانستم از پس هزینه زندگی بر بیام و همسرم هم هیچ کمکی در این خصوص نکرد و منزل مشترک را ترک نمود که موجب شد بنده خودکشی کنم و در بیمارستان لقمان بستری شوم و پس از ترخیص چون همسرم نبود و بابت کرایه منزل صاحبخونه جوابمون کرده بود مجبور به فسخ قرارداد شدم و پس از یک هفته همسر بنده که بدون اجازه و اطلاع از مکان سکونتش به بنده ترک منزل کرده بود به منزل مادرش رفت و درخواست طلاق کرد و بنده به اتفاق بزرگتر ها مصالحه کردیم جهت سازش بنده سر کار مشغول شدم و خواستم خانه تهیه کنم که مسکن و اجاره بها افزایش یافت و قرار شدم همسرم در خانه پدرش سکونت داشته باشد تا پول جهت تهیه مسکن جور کنم و پس از یکماه روزی همسرم با مادرش مشاجره کرده و از خانه مادری هم گریخته اند و طی اعلام مفقودی ایشان طی 2 دفعه برای بار دوم ترک منزل کرده است
همسر بنده 67 روز هست که ترک منزل کرده اند و بنده دادخواست الزام به تمکین دادم الان هم شرایط تهیه مسکن را دارا هستم ولی از همسرم خبری ندارم آیا الزام و عدم تمکین همسرم را میتوانم بگیرم یا خیر ؟ همسر بنده حدود دو هفته پیش وکیل گرفتند و خانواده اش هم از محل سکونت فعلی ایشان خبری ندارند و وکیل همسرم گفته که همسرم در خوابگاه به سر میبرد و مدتی بعد که تماس گرفتم با ایشان گفتن که شهرستان کار میکند و وکیل ایشان به آگاهی مراجعت کرده و اعلام مفقودی همسرم را برداشتن و هیچ شماره ای از همسرم به بنده و آگاهی ندادن و بنده اطلاعی از حضور ایشان و حتی تلفنی صحبت نکردم آیا میتوانم از دادگاه علیه وکیل همسرم در صورتی که از ایشان ادعا میکند خبری ندارد ولی وکالتشان رو قبول کرده شکایت کنم

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

نه نمی توانید شکایت شما می توانید وکیل بگیرید و از این طریق از محل کار و زندگی همسرتان با خبر شوید