مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

با سلام خانم من بابت مهریه 650 سکه از من شکایت کرده بنده 3 دانگ خانه پدری و 3 دانگ مغازه سرقفلی دارم که 3 دانگ از هردو مورد ذکر شده بنام برادرم میباشد اول از طریق دادگاه و بعد از طریق ثبت اسناد اقدام کرده اما در جواب ثبت ذکر شده که پلاکی برای این شخص موجود نمیباشد حال با فرض این که از اداره دارایی وارد شوند چون در آنجا اظهارنامه مالیاتی دارم شوهر وکیل همسر من که کارمند دارایی میباشد من میتوانم ادعا کنم که تنها منبع درامد من این است و اقساطی مهریه او را بپردازم و دیگر اینکه اگر مغازه مشاعی من در مرحله مزایده قرار گرفت فقط سهم منو مزایده میگذارند یا کل آن برادرم هم توان برداشتن سهم منو ندارد میخواهد در سهمش بماند ایا دست قاضی در تقسیط مهریه باز است تا مشکل نخورم مهریه؟ او را پرداخت کنم

پاسخ ها :

مهين  شيخي

سرکار خانم مهين شيخي :

سلام با داشتن املاک باید توقیف و مزایده انجام بشه مگر اینکه جزء مستثنیات دین باشه یعنی یا در منزل مذکور سکونت داشته باشید و یا در مغازه مذکور مشغول به کار باشید و منبع درآمد دیگری هم نداشته باشید. که در این صورت نتونن توقیف کنن

پرسشگر :

ممنون از رهنمود شما بزرگان گوشی دستم امد پس در دادگاههای ایران هرقاضی از قانون تفسیر خودش را دارد گاهی 2*2میشود4بعضی وقتها جواب میشود6یا 8 یا10

پرسشگر :

با سلام خدمت سروران برای من گنگ است ایا دفاع من مورد قبول واقع میشه یا قاضی بعضی جاها دستش باز است برای صدور حکم تقسیط که مغازه را جزء مستثنیات دین قرار بده ممنون میشم منو راهنمایی کنید

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

سلام. اگر مغازه توقیف شود سهم شما به مزایده گذاشته می شود و سهم برادر کاری ندارند .البته اگر اعتراض شما مبنی بر مستثنیات دین را نپذیرند.

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

سلام اساساً اگر مغازه و ملک به نام برادرتان است دیگر امکان توقیف این ملکها وجود ندارد علی رغم اینکه شما مالیات هم پرداخت کرده باشید، برای دفاع می تونید از راهکارهای بهتری استفاده کنید زیرا بیان اینکه ملک جزء مستثنیات دین است نوعی اقرار به مالکیت شما بر ملک است، شما حتماً کارها تون را به دست یک وکیل بسپارید