مشاوره حقوقی رایگان - فوت کودک 6ساله در استخر

سلام پدر من یه زمین کشاورزی داره که یه منبع آب عمیق تو باغ ساخته که برای آبیاری درختان میباشددوراین استخرفلس بوده وگل محمدی هم دورتادورش کاشته بودن ولی سیل اخیرهمه ایناروخراب کردروزی پدرم مسافرت بودوبچه ها رفتن اونجاوبرادرزاده ام تواستخرغرق شدآیاپدرم مقصره؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر می توانید درخواست مشاوره تلفنی نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
کارشناس رسمی با بررسی تمام
جوانب مقصر را مشخص خواهد
کرد
و میزان تقصیر توسط کارشناس رسمی تعیین خواهد شد