مشاوره حقوقی رایگان - خفگی در آب کودک 3 ساله

سلام و خسته نباشید ما چندی پیش همراه به خانواده ای که از دوستان میباشند به باغی که پیشنهاد شوهر بود و از اقوام شوهر من بود رفتیم کودک تا سه بعد از ظهر پیش مادر و من بود ساعت 5 که شد اقایون برای هواخوری به باغ رفتن و من و مادر بچه مشغول صحبت شدیم که کودک از مادرش خواست تا پیش پدرش در محوطه باغ برود مادرش بچه را به پدر سپرد و از او خواست که مراقب بچه باشد بچه رفت تا در محوطه بازی کند من و مادرش مشغول صحبت شدیم که ناگهان صدا از بیرون امد که دنبال بچه می گردند دیدن بچه روی استخر آب افتاده و فوت شده دو سوال داشتم ایا پدر و مادرش مقصراند از لحاظ شرعی و ایا ما هم که پیشنهاد از طرف ما بود و در ان لحظه مشغول صحبت با مادر بودم مقصر بودم لطفا راهنماییم کننین که با این موضوع چگونه رفتار کنیم

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام سهل انگاری از سوی پدر و ماد بوده شخص دیگری مقصر نیست مگر اینکه از وجود استخر پدر و مادر مطلع نبوده باشند که در اینصورت میزبان مسول خواهد بود