مشاوره حقوقی رایگان - اعتبار دستخط و امضای خارج از محضر

سلام وقت بخیر
اگر بنده بنویسم و امضا بدم که مثلا ماشینم رو به شخصی بخشیدم ولی شاهدی نباشه و بعدا بگم من رو مجبور کردن این قابل قبوله؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
قانونا امضای اشخاص در ذیل اوراق به ضرروی امضا کننده دلیل است . اکراه و اجبار را هم خودتان باید ثابت نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود خیر
اصل بر صحت عقود است و آنچه نگاشته شده است مدعی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام صرف ادعا کافی نیست باید دلایل قانونی ارائه شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مالی را بخشیده باشید تا زمانی که به فروش نرفته می توانید از هبه رجوع کنید.
در خصوص اکراه باید بتوانید ادعای خود را ثابت کنید و صرف ادعا کافی نیست

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بستگی به مفاد هبه نامه ی فی مابین شما و آن شخص دارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید شرایط بررسی شود. نیاز به گفتگو متقابل دارد