مشاوره حقوقی رایگان - نبش قبری برای تشخیص قتل

سلام پدرم درتاریخ 6ابان 1402 فوت میکنن با پیگیریهایی ک کردیم متوجه شدیم مرگش غیر طبیعی بوده و این اتفاق ناخوشایند ب دست زن داداشش و دختر داداشش بوده ولی احتیاج ب مدرک داریم حالا میخوام ببینم قانون تا چند وقت پس از دفع اجازه ی نبش قبر میده ؟

پاسخ ها :

نبش قبر برای مرگ مشکوک تشخیص قتل توسط پزشکی قانونی مرگ مشکوک پدر